Μπισκοτοζελέ

Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ή σαβουαγιάρΣυνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!
2 φακελάκια κρέμα στιγμής βανίλια
2 φακελάκια ζελέ φράουλα
1 ποτήρι γάλα με λίγο κονιάκ
σαντιγί

Εκτέλεση
Πρώτα φτιάχνουμε το ζελέ και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.

Έπειτα ετοιμάζουμε την κρέμα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και την αφήνουμε λίγο να σταθεί.

Στη συνέχεια βουτάμε στο γάλα τα πτι-μπερ και βάζουμε μία στρώση από αυτά σε κάνουμε σε ένα πιρέξ. Αν θέλετε τα μπισκότα πιο τραγανά μπορείτε απλώς να τα ραντίσετε ελαφρώς με λίγο γάλα ή με λίγο κονιάκ.

Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα βανίλια και το βάζουμε το πιρέξ για λίγο στο ψυγείο.

Όταν το ζελέ αρχίζει να πήζει (προσοχή όχι πολύ) τότε το ρίχνουμε και αυτό στο πιρέξ -πάνω από την κρέμα- και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο έως ότου παγώσει το ζελέ. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο ζελέ ψιλοκομμένα κομμάτια φρούτων της αρεσκείας σας.

Προαιρετικά μπορείτε να γαρνίρετε το γλυκό σας με λίγη σαντιγί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s