Παν κεικς γεμισμενα με μερεντα!!Efthimia Kotoula!

Παν κεικς γεμισμενα με μερεντα!!!

Υλικα
1 αβγο
3/4 κουπα γαλα
1/2κουταλακι αλατι
2 κουταλακια μπεικιν
1κουπα αλευρι
2 κουταλακια λαδι
2 κουταλακια ζαχαρηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΕ ΒΡΑΔΥ     Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!

Εκτελεση
Χτυπαμε το γαλα το αβγο το λαδι κ τη ζαχαρη. Σε ενα μπολακι ανακατευουμε το αλευρι το αλατι το μπεικιν κ το ριχνουμε σιγα σιγα στο υγρο μειγμα μεχρι να πετυχουμε ενα πηχτο χυλο.

Καιμε καλα ενα τηγανι βουτυρωνοντας το ελαφρα κ ριχνουμε λιγο απο το μειγμα με
Ενα κουταλακι προσθετουμε μερεντα κ ριχνουμε παλι απο το χυλο πανω της. Ψηνουμε μεχρι να ροδισουν κ απο τις δυο πλευρες.

Σημειωση: αν θελουμε να τα κανουμε σε αλμυρη εκδοση δεν βαζουμε ζαχαρη στο χυλο

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s