Το κανταΐφι μου λαχταριστό τέλειο!!

ΥΛΙΚΆ                                                                                                                                   500ΓΡ .ΚΑΝΤΑΐΦΙ                                                                                                                300 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΆ                                                                                                                   400 ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ Η ΒΙΤΑΜ                                                                       1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΎ ΖΆΧΑΡΗ                                                                                   1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΚΑΝΈΛΑ                                                                                                      ΣΤΗΝ ΜΎΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΎ ΓΑΡΊΦΑΛΟ                                                                                ΣΟΡΌΠΙ                                                                                                                             500ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ                                                                                                                       350 ΓΡ. ΝΕΡΟ                                                                                                                        2 ΞΥΛΆΚΙΑ ΚΑΝΈΛΑ                                                                                                              ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ                                                                                           ΕΚΤΈΛΕΣΗ                                                                                                                        ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ  ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΆ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΤΑΐΦΙ ΔΕΝ ΑΦΉΝΟΥΜΕ   ΕΝΩΜΈΝΕΣ .ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΈΡΗ  ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΒΡΕΓΜΈΝΗ ΠΕΤΣΈΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΏΡΙΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΟΥΦΕΣ ΜΟΛΙΣ  ΤΟ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣΜΑ  Η ΊΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΓΎΡΟ ΣΤΑ 25 ΜΕ 30 ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΤΑ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΤΟΥΦΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΏΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΠΟΥ ΕΊΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΊΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΆΛΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΎ  ΠΟΥ  ΕΧΩ ΣΠΆΣΕΙ  ΤΑ 200 ΑΠΟ ΤΑ 300 ΓΡ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΤΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΤΟ ΓΑΡΊΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΆΧΑΡΗ    ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΓΕΜΊΖΩ ΤΗΣ  ΦΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΏ ΣΕ ΤΑΨΊ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΧΩ ΒΟΥΤΥΡΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΆΩ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΤΑ ΑΛΕΊΦΩ  ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΑΧΝΩ  ΤΟΥς ΔΕΙΝΌ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ……..ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΕΊΔΗ ΦΤΙΆΞΗ ΤΟ ΣΟΡΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΕΣΤΌ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΈΝΟ ΣΟΡΟΠΙ ….ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑ 3Λ. ΣΤΟΥς 250ΒΑΘΜΟΥς ΠΆΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟς 170ΜΕ 160 ΓΙΑ 30ΛΕΥΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΏΜΑ ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΊΝΟΥΝ ΡΊΧΝΩ ΤΟ ΣΟΡΟΠΙ ΟΛΟ ΦΥΣΙΚΆ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ ΤΟ ΠΊΝΕΙ ΚΑΙ ΒΆΖΩ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΆ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΉΝΩ 5 ΜΕ 10 ΛΕΦΤΆ ΝΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΟΡΌΠΙ !                        ΚΑΛΗΣυνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s