Πανεύκολα Σοκολατένια Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα

Υλικά συνταγής

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 ° C.
  2. Βάζουμε όλα τα συστατικά στο μπολ του μίξερ και αναμειγνύουμε έως ότου γίνει μια μαλακή ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη σε λαδόκολλα σε πάχος 1 με 1,5 cm και τη βάζουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για μισή ώρα. Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και με χριστουγεννιάτικα κουπ πατ κάνουμε διάφορα σχήματα.
  3. Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 13′-15′ , τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  4. Για το γλάσο: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα παχύρευστο μείγμα το οποίο όμως να μπορεί να απλωθεί. Αν το μείγμα είναι πολύ παχύρευστο, ρίχνουμε ½ κ.γ. γάλακτος * για να αραιώσει λίγο, ώστε να μπορεί να απλωθεί στα μπισκοτάκια με τη βοήθεια ενός πινέλου.https://www.sintayes.gr/syntages/panefkola-sokolatenia-christougenniatika-biskota/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s