εκμεκ κανταΐφι τέλειο!!Pinelopi Diamantidou

ΥΛΙΚΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΑΤΑΙΦΙ,1 ΠΛΑΚΑ ΒΙΤΑΜ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΝΝΟΩ….ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ,3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΕΡΟ,3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ,2 ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΣΤΕΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ,5 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ,1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ,..ΓΙΑ ΤΙ ΣΑΝΤΥΓΙ,1 ΚΟΥΤΙ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ,1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ ΤΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ..ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ,ΞΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ,ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΠΑΝΤΟΥ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΤΑΜ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙ,ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ..ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 8-10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΛΙΑΡΑΙΝΕΙ..ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΤΑΙΦΙ..ΤΟ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΆΦΑΝΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ…ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΑΣΤΕΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΚΣΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ..ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΧΛΥΑΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΚΣΙΩΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ..ΚΣΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s