φασολάδα στο πι και φι!

Ενα πακέτο φασολιά     ένα κρεμμύδι  ένα ματσάκι σέλινο  7 καρότα ενα κνορ  βοδινό( προαιρετικά) αλλά του δίνει μια βελούδινη γεύση πιπεριά(προαιρετικά)   αλάτι πιπέρι και δυο κουταλιές της σούπας κέτσαπ και μισό ποτήρι λάδι !!!!!!      Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!                                                                             ΕΚΤΕΛΕΣΗ                                                                                                                  Βάζουμε απο βράδυ τα φασολιά στο νερό το πρωί βάζουμε  στην κατσαρόλα το λάδι μόλις κάψει  ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι το σέλινο το καρότο και τα βάζουμε στην κατσαρόλα  προστετουμε το κνορ την πιπεριά και τα φασόλια να τσιγαριστούν βάζουμε το αλάτι το πιπέρι και τα τσιγαρίζουμε  βάζουμε μετά την κέτσαπ και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί γύρο στα 5 λεπτά   μετα προστετουμε νερο πάντα με το ματι και το βαζουμε σε δυνατή φωτιά στην αρχη να πάρει καλή βράση γύρο στα 5 λεπτά και μόλις παρει την βράση το βαζουμε σε μετρια φωτιά γύρο στα 25 με 30 λεπτα και έγινα λιώμα!στην χύτρα λογικά τον μισό χρόνο δοκιμάστε και θα τρελαθείτε!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s