Χρύσα ΠαρπαράΠΑΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ‘Η ΣΑΡΔΕΛΑ

ΠΑΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ‘Η ΣΑΡΔΕΛΑ.ΣΕ 12 ΩΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ : ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ Κ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΕΝΑΛΑΞ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΨΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ Κ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΤΑΠΕΡ Κ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΞΥΔΙ.ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΑΚΟΜΑ 6-8 ΩΡΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΩ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ Κ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΤΑΠΕΡ Κ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΛΑΔΙ.ΒΑΖΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ Κ ΦΕΤΕΣ ΚΑΡΟΤΟ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΑΜΕΣΩΣ.
ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!
Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s