Μπ’ καλιαρου κου ρυζ΄ κου τσαπ΄

Μπ’ καλιαρου κου ρυζ΄ κου τσαπ΄

1 φετα μπακαλιαρος παστος Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!
4 κρεμμυδια ξερα κομμενα σε κυβακια
2 φλ.τσ. ρυζι τυπου καρολινα
4 φλ.τσ. νερο ζεστο
1/2 φλ.τσ. ελαιολαδο
αλατι….πιπερι…..παπρικα

Κοβουμε σε μικρα κομματια το μπακαλιαρο και το βαζουμε σε νερο το οποιο αλλαζουμε συνεχεια για 2 μερες για να ξαρμυριστει . Σε μια γαστρα τοποθετουμε τα κομματια μπακαλιαρου μαζι με το κρεμμυδι και το ελαιολαδο και τα βαζουμε στο φουρνο στους 200 βαθμους για κανα 10λεπτο.Συμπληρωνουμε με το ρυζι,το καυτο νερο και το αλατιπιπερο και συνεχιζουμε το ψησιμο για 20 λεπτα στους 200 βαθμους μεχρι να πιει τα υγρα.Σερβιρουμε με παπρικα .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s