Παστίτσιο α λα ΑντωνιαΣυνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!

Μπεσαμέλ με σιμιγδάλι) Ρίχνουμε λίγο λάδι να ζεσταθεί σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 λίτρο γάλα. 2) Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. 3) Προσθέτουμε σταδιακά ψιλό σιμιγδάλι μέχρι να πετύχουμε την πυκνότητα που θέλουμε ανακατεύοντάς το. 4) ) Βγάζουμε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά και προσθέτουμε 2 αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε. Γραβιέρα Κρήτης Προσθέτουμε 250 γρ. γραβιέρα Κρήτης. Κιμάς Γαλοπούλας 1) Σωτάρουμε σε λάδι 2 κρεμμύδια και 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα για 4­5 λεπτά. 2) Προσθέτουμε 2 κουταλιές τις σούπας ντοματοπελτέ. 3) Προσθέτουμε και σωτάρουμε 750 γρ. κιμά γαλοπούλας. 4) Σβήνουμε με κρασί. 5) Προσθέτουμε 1 κονσέρβα ντομάτας κονκασέ, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και δάφνη και μαγειρεύουμε για 45 λεπτα Πενάκι MISKO Βράζουμε 1 πακέτο πενάκι MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s