Ελιόψωμο εύκολο και γρήγοροΣυνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!

  1. Σε μεγάλο μπωλ ρίχνουμε την μπύρα, τις ελιές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια, την ρίγανη και τέλος το αλεύρι και ανακατεύουμε για να γίνει χυλός.
  2. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα κέικ και ρίχνουμε μέσα το χυλό μας, Πασπαλίζουμε από πάνω με την ρίγανη.
  3. Επίσης μπορούμε να στολίσουμε με μερικά κομμάτια ελιάς από πάνω.
  4. Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνουμε για 1 ώρα στους 180οC.
  5. Μόλις βγει το ψωμί μας, το τυλίγουμε με καθαρή πετσέτα για 10 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
  6. Καλή σας όρεξη.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s