Σοκολατάκια Μπανάνας “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ”Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο ΠΤΙ- ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 200g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
  • 200g βανίλια (υποβρύχιο)Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!
  • 2 μονές δόσεις espresso
  • 1 μπανάνα
  • 250g κουβερτούρ
    1. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει.
    2. Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
    3. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso.
    4. Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων ΠΤΙ-ΜΠΕΡ  που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.
    5. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη.
    6. Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
    7. Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια.
    8. Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Διατηρούμε στο ψυγείο.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s