ΨΩΜΙ ΓΑΣΤΡΑΣ Manto Vourtsi

Συνταγές με άρωμα και γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά !!600ΓΡΜ ΝΕΡΟ 2ΚΟΥΤΣΟΥΠ.ΑΛΑΤΙ ,2ΜΑΓΙΕΣ ΞΕΡΕΣ,4ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ, 1ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.[εκτελεσηΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΕΣΑ ΖΑΧΑΡΗ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΕΥΡΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑΚΑΛΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΗ ΣΕΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΖΥΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 10ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ 250 ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑ 10ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΥΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΕΙ ΜΗΝ ΚΑΗΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΡΒΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ 30ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΥΣ 250ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ 220 ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s