ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ. Pinelopi Diamantidou

ΘΕΛΟΥΜΕ 500ΓΡΑΜ.ΦΑΡΙΝΑ,2ΑΥΓΑ,1ΜΙΣΗ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ,250ΓΡΑΜ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ,1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΧΛΕΠΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ,1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΆΛΕΙΨΗ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΊΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΆΜΙ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΓΙΑ30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΥΣΚΏΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΝΟΣΤΙΜΟ…ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s