Αρωματικό λικέρ Αρμπαιζα

Τι χρειαζόμαστε:Αρωματικό λικέρ Αρμπαιζα
1 1/2 κιλό κρασί ροζέ
400 γρ. ζάχαρη
25 φύλλα αρμπαρόριζας Πώς το κάνουμε:
Βάζουμε το κρασί σε μια μεγάλη γυάλινη γυάλα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο να αρχίσει να διαλύεται.
Πλενουμε τα φύλλα της αρμπαρόριζας και τα βάζουμε κι αυτά στην γυάλα.
Αφήνουμε για 15 μέρες, τις πρώτες μέρες μέχρι να λιώσει η ζάχαρη ανακινούμε λίγο το περιεχόμενο της γυάλας.
Μετά 15 μέρες σουρώνουμε και απολαμβάνουμε

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s